Végső állomás: vonattemető Észak-Karolinában

Tetszik? Oszd meg:

Elhagyatott vonat tetemekre bukkant egy fiatal fotós Észak-Karolinában. Johnny Joo több mint hetvennyolc rozsdás vonatkocsiról készített fotót egy erdő közepén.

vonat 1

 

 

Régi vonatszerelvény Philadelphiából és korrózióval belepett busz áll New Yorkból a havas táj földjén. A sírkert több mint hetven vonatnak és több használaton kívüli metrókocsinak ad helyet, amelyek egykor utasokkal voltak megtömve.

vonat 2

Joo szerint az új amerikai látványosságot egy olyan ember alkothatta meg, aki egykor javította a meghibásodott szerelvényeket, buszokat. Amikor valamelyik használhatatlanná vált, akkor erre a helyre lettek száműzve. Egyes járművek jobb állapotban vannak, de van, amelyiken bármelyik pillanatban leszakadhat a padlózat. Egy piros vagon – amelynek vad vörös színe a fehér hótakaróban szinte megszépíti a tájat – eredete még bizonytalan.

vonat 3

„Hogy hagyhatták megrohadni ezeket a szerelvényeket egy erdő közepén. Igazi apokaliptikus érzésem volt, amikor láttam egy philadelphiai személyszállítót törött ablakokkal a hóban. Mintha megállt volna az idő”- mondta megdöbbenve a fotós.

vonat 4

 

vonat 5


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.