Szolgáltatások csak szupergazdagoknak

Tetszik? Oszd meg:

Mindnyájan szeretnénk néha – legalább egy pillanatra – bepillantani a szupergazdagok titkos világába. Mert – valljuk meg – el sem tudjuk képzelni, hogyan él valójában, akinek millió dolláros jövedelme, milliárd dolláros vagyona van. Hát így. A Business Insider talált olyan szolgáltatásokat, amelyeket egyszerű halandók nem vesznek igénybe, mert se pénzük, se igényük rá.

1. Szuperbiztosítás 

Vannak olyan biztosítási események – szakszóval mondva, amik velünk egyszerű halandókkal nem történnek meg. De valakinek például szüksége lehet arra, hogy ha krízisövezetbe kerül, akkor mindig készen álljon egy SWAT különítmény, hogy kimentse onnan.

2. Ébresztőnő

Ma már egy celeb anyuka is szoptat, mert az trendi, de egy dajkára azért szüksége van. Hogy mire? Hát hogy ébressze őt fel, ha éhes a gyerek, aztán amikor a gyermek jóllakott, akkor vigye el, és tegye be az ágyába.

3. Karácsonyfa-stylist

4. Gardrób-menedzser

Ő felügyeli a gazda összes ruhavásárlását, ő tudja, hogy mire van szüksége, és mit vesz fel aznap. Felöltöztetni azonban már a szupergazdagokat sem szokás.

5. Háziorvos

Na persze nem úgy, ahogy nekünk. Mi a háziorvosunkhoz is elmegyünk a rendelőbe, és sorba ülünk órákat. A szupergazdagok viszont akár egy fél kórházat a szobájukba rendelnek, ha kell.

6. Prosttituált-menedzser

Ismeri gazdája igényeit, és ha kell, szolgáltatja a szolgáltatókat.

7. Házimozi

De nem úgy mint nekünk, hanem így:

___________szup1

8. Fűtött kocsibeálló

___________szup2

 9. Magánrepülőgép biztonsági ellenőrzés nélkül

Mert ugye a saját gépét senki nem akarja felrobbantani, így aztán, bizonyos esetekben aki igazán gazdag, annak nem kell beállnia a sorba, hogy aztán végigmenjen a csengős kapun és jól le is tapizzák.

10. Magán páholy a nagy rendezvényeken

Ami akár akkor is lehet, mint egy kisebb étterem…


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.