600 járatot törölt a Ryanair sztrájk miatt

Tetszik? Oszd meg:

Összesen 50.000 utazót érint, hogy a fapados légitársaság 600 járatát törölte a jövő hét szerdai és csütörtöki (07.25-26.) menetrendből.

Elővigyázatosságból döntöttek a járataik 12%-át érintő törlésről, jövő héten jön ugyanis az első komolyabb Ryanair sztrájk a cég 33 éves története során. A dolgozók a munkakörülményekre panaszkodnak, egy 34 pontból álló listát állítottak össze a körülmények javítását célzó követeléseikkel. Állításaik szerint jelenleg még nekik is fizetniük kell a vízért a fedélzeten, illetve komoly problémák vannak a betegszabadságok körülményes igazolásával is.

A fukar főnök panasza

A Ryanair-főnök Michael O’Leary híresen fukar, nyilván ennek is köszönheti a cég a sikerét. A munkavállalóiról nincsen különösebben jó véleménnyel, szerinte mindannyian “lusta barmok”, akiket néha fenékbe kell billenteni. Ennek fényében nem meglepő, hogy a szakszervezetek alakulását is a lehető legtovább akadályozta, csak tavaly engedett, miután a pilóták azzal fenyegetőztek, hogy Karácsony előtt megbénítják fél Európa légiközlekedését a járatok leállításával.

A negatív hírek ellenére azonban a légitársaság népszerűbb, mint valaha, hiszen a repülés és a kedvező jegyek iránti igény magasabb, mint valaha.

Ha mégis elkerülné a Ryanairt következő utazása során, ajánljuk figyelembe repülőjegy keresőnket, amivel többszáz hagyományos és fapados társaság ajánlatai közül az Ön feltételei szerint legkedvezőbbeket mutatjuk meg.

forrás


 


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.