Morton’s Heti Deal: Különlegesen jó ár-érték arányú amerikai ajánlatok minden héten

Tetszik? Oszd meg:

Mai bejegyzésünkben a Morton’s Travel Utazási Iroda kezdeményezését, a Heti Deal-t mutatjuk be, mellyel a kiemelkedő ár-érték arányú amerikai ajánlatok iránt érdeklődőket célozzuk.

amerikai ajánlatok mortons travel utazasi iroda

Hetente egy-egy újabb, kiemelkedően jó ajánlattal készülünk utasaink kedvenc amerikai helyeire: New York, San Francisco, Las Vegas, Miami és Hawaii mind szerepelnek a Heti Deal listánkon, kiegészülve kedvező árú repülőjegyekkel és a csomagban lévő két ingyenesen választható, felejthetetlen programmal. Nézzük az e heti ajánlatot!

New Orleans városlátogatás ajánlat – 2018.09.02 éjfélig

amerikai ajánlatok new orleans mortons travel utazási iroda heti deal new york los angeles san francisco

Gazdag történelem, fantasztikus gasztronómia és építészet: New Orleans az örök kedvenc amerikai úti cél

Az e heti ajánlat last-minute útnak tekinthető, az indulásig 9 nap van hátra. A Heti Deal csomagajánlatok azonban nem minden esetben ilyenek, érdemes időről-időre meglátogatni az oldalt vagy követni a Facebook oldalunkat! New Orleans ajánlatunk vasárnap éjfélig él, főbb tudnivalói a következők:

Szállással, repülőjeggyel, ingyenes ESTA ügyintézéssel és két izgalmas fakultatív programmal. Hotelek tekintetében lehetőség van magasabb kategóriát valasztani, a Heti Deal oldalon megtekinthetők a Standard mellett a Közép (+20.000 Ft/fő) és Superior (+40.000 Ft/fő) kategóriákban választható szállások is.

A csomag tartalmaz két ingyenes fakultatív programot is, melyekkel életre szóló élményeket szerezhetünk a Jazz szülővárosában. Hajózás és vacsora egy gőzhajón? Voodoo túra a rejtélyek városában? A környező mocsárvilág felfedezése légpárnás hajón? Egyik jobbnak ígérkezik, mint a másik.

Amerikai ajánlatok minden héten

Minden héten újabb amerikai helyszín kerül terítékre. Utasaink visszajelzései és kedvenc helyszínei alapján válogatunk: Rövid városlátogatások mellett hosszabb utazások is szerepelnek a repertoárban. Utazási szakértőink rendszeresen futnak olyan amerikai utazási lehetőségekbe, jó árú szállásokba és olcsó repülőjegyekbe, amelyeket nincs lehetőségünk népszerű csoportos útjaink keretében ajánlani.

A heti, általunk összeállított amerikai ajánlatok mellett lehetőség van egyéni tervezésre is, utasaink meglévő igényei szerint keressük meg az adott időpontban legkedvezőbb repülőjegy, szállás- és programlehetőségeket.

 


Egyéni utak esetén, legyen bármilyen fázisban a szervezés, nagy eséllyel tudunk olcsóbb, jobb ár-érték arányú megoldásokat mutatni, mint a nagy szállásfoglaló oldalak. Teszteljen le minket! Állunk rendelkezésre Messengeren egy gyors egyeztetésre.

Morton’s Travel utazási iroda az amerikai csoportos utak piacvezetője.


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.