Meglepő és stílusos amerikai nászutak

Tetszik? Oszd meg:

Íme 5 meglepő és stílusos amerikai nászútajánlatunk:

1.

Szeretitek a természetet, és valami különlegesre vágytok? Milyen lehet a nászút egy valódi lombházban, igen a lombok közt! A treehouse Point 30 mérlöfdre Seattletől pontosan ezt kínálja. Az ultimate nászút ..

111

 

2.

Párod egy született könyvmoly, aki Shakespeare-rel kel, és Truman Capote-val fekszik? Igazi bölcsészeknek való nászutas helyszín a new yorki Library Hotel. Ha már az első napokban úgy érezzük, hogy jó lenne egy kis nyugalom, vagy éppen egymásnak ajánlanánk egy jó könyvet. Igen, ez egy olyan szálloda, ami egyben könyvtár is…

222

 

3.

Igazán trendi, minimalista és művészlélek a párod, aki a lehető legelegánsabb helyet nézné ki, ahol igazán menő arcokkal futhat össze? Gondoltál-e már arra, hogy az arkansasi Bentonvillebe menj nászútra? Nem? Gondold meg még egyszer. Ott van a 21c Museum Hotel – a világ egyik legtrendibb szállodája, ami egyben modern művészeti múzeum.

333

 

4.

Az öltönyt és a fehér ruhát szívesen eldobnátok, hogy bakancsban hódítsatok meg egy elképesztő szépségű helyet, ahol rajtatok kívül szinte a lélek sem jár? Szeretnétek vízesésben fürödni és indiánokkal szívni a békepipát? Akkor irány a Suai Village – a Grand Canyon kevésbé látogatott déli részén, egy eldugott helyen, ahol rajtatok kívül csak a havasupai indiánok élnek.

444

 

5.

Elvis szól a kocsiban és rockkocsmában volt az eljegyzés? Akkor nászútra se menjetek máshová, mint Memphisbe. Elvis nyomdokaiban járhattok, este pedig mindig más helyre ülhettek be, ahol élő zene van, és nem is akármilyen!

555

 

 


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.