Milliárd dolláros járat London és New York között

Tetszik? Oszd meg:

A Forbes beszámolója szerint a világ legjövedelmezőbb repülőjáratát a British Airways működteti.

2017. április 1-je és 2018. március 31. között 1037 millió dollár, körülbelül 290 milliárd forint bevételt hozott a félóránként és óránként közlekedő London Heathrow – New York JFK járat, amely meglepő módon egyébként utasszám tekintetében csak a 16. legforgalmasabb a világon.

Az útvonalon egy év alatt 42 ezer órát töltött a levegőben a napi 13-14 járat. A British Airways színeiben Boeing 777 és 747 típusú gépek közlekednek New York City és a brit főváros között.

london new york british airways heathrow new york repulojegy new york utazas new york olcso mortons

A Morton’s repülőjegy keresőjének adatai szerint például szeptember 1-jei utazással 150.000 forintért utazhatunk oda-vissza a rekorder járaton. A költséghatékonyság érdekében érdemes mégis a Finnair járatát választani, ez a fent látható időpontban például több, mint 20%-os megtakarítást jelent a British-hez képest.

 


Egyéni utak esetén, legyen bármilyen fázisban a szervezés, fogunk tudni olcsóbb, jobb ár-érték arányú megoldásokat mutatni, mint a nagy szállásfoglaló oldalak. Teszteljen le minket! Állunk rendelkezésre Messengeren egy gyors egyeztetésre.


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.