A lengyel nemzeti légitársaság 101. útvonala: Budapest-London City

Tetszik? Oszd meg:

A LOT bejelentette 101. útvonalát, mellyel így a már meglévő négy, közvetlen budapesti járatát egy ötödikkel egészíti ki.

A lengyelek nemzeti légitársaságával eddig New York, Chicago, Krakkó és Varsó volt közvetlenül elérhető itthonról, 2019. február 19-től azonban már az évi 4,5 millió utast kiszolgáló London City reptérre is utazhatunk, vasárnap kivételével napi két alkalommal. A nem titkoltan üzleti közönséget célzó járat 7:00-kor és 17:15-kor fog indulni Budapestről és 1 óra 45 perccel később száll le Londonban míg hazafelé – szombat kivételével – 9:15-kor és 20:30-kor indul. Hazafelé két és fél órás úttal számolhatunk.

640px-Embraer_190-200LR_LOT_Polish_Airlines_SP-LNB_(8417576514)

Az útvonalon vadonatúj Embraer E-190-es 106 üléses repülőgépek közlekednek majd, amelyek tökéletesen megfelelnek a LCY különleges kifutói adottságainak.

Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója a bejelentéssel kapcsolatban elmondta, hogy a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről az utasok 15%-a utazik az Egyesült Királyságba, 12%-uk pedig közvetlenül Londonba. A BA, a Külügyminisztérium és a LOT tisztségviselői az új járatnak köszönhetően ennek további növekedését, és a magyar-brit kereskedelmi, gazdasági kapcsolatok további erősödését is várják. Érdekes adalék, hogy Magyarországon 800 brit vállalat 51 ezer embernek ad munkát.

Kedvező árú repülőjegyekkel várjuk a mortons.hu-n, bármilyen repülőjegyekkel, csoportos és egyéni utazással kapcsolatos kérdéseit pedig várjuk Messengeren! Legyen bármilyen fázisban az álomút szervezése, fogunk tudni olcsóbbat, jobb ár-érték arányú megoldásokat mutatni!

 


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.