A legendás őrült vidámpark ismét megnyitotta csúszdáit

Tetszik? Oszd meg:

A sérülésekről, törésekről és halálesetekről híres Action Park ismét megnyitotta kapuit Amerikában, szerencsére néhány kiigazítással. A park magába foglalja a régi kedvenc, valamint a vadonatúj túrákat.

vidampark1

„Olyan volt, mintha néhány őrült srác hátsó udvarában lennél” emlékeznek vissza az 1978-tól működő vízi vidámpark látogatói. A rengeteg személyi sérülés, halálesetek és perek hatására 1996-ban az élményfürdő kapuira lakat került. Működése alatt több mint hat halálos baleset és több mint száztíz bejelentett sérülés történt a veszélyes csúszdákon és kalandpályákon. De talán pont a veszély volt az, ami annyira vonzotta az extrém fürdőzőket.

vidampark 2

A megújult park most ismét hódítja bátor vendégeit, de ma már sokkal szigorúbb ellenőrzések mellett. Legnagyobb szenzációja a száz méter magas csúszda, ami a tulajdonos szerint a legmagasabb a maga nemében.

vidampark3

A megnyitón több mint száz korábbi dolgozó is megjelent, akik rengeteget nosztalgiáztak a park aranykoráról. Sokan emlegették az ún. ágyúgolyó hurkot, ami egy vízi csúszda volt, melynek végén egy 360 fokos hurok pörgette fel a csúszdázókat. Egy férfi határozottan állította, hogy a crash-teszt bábuk története teljesen igaz. A bábuk feladata a kalandpályák tesztelése volt, amit addig próbálgattak, amíg egy bábu teljes épségben le nem ért a magasból. Amikor minden végtagja egyben maradt, akkor fizettek valakinek, aki elsőként próbált ki egy új csúszdát vagy pályát.

vidampark 4 cannonball

A vezetők azt remélik, hogy kockázatos veszély nélkül is hírnevet tud majd szerezni a vidámpark. Kihangsúlyozták, hogy a szezon alatt kiemelten ellenőrzik majd a biztonsági feltételeket.

vidampark 5


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.