Felismered-e a filmhelyszíneket?

Tetszik? Oszd meg:

1.

Ez itt a Fox Plaza Los Angelesben – egy a sok toronyház közül. De egyszer, egy filmben ő volt a főszereplők egyike. Annyit segítünk, hogy a másik az ifjú Bruce Willis volt.

filmlocation1

A helyes válasz: Die Hard – Drágán add az életed, ez volt a Nakatomi Plaza

 

2.

Perry street 66 New Yorkban – átlagos háznak tűnik, pedig egykor fontos szerepe volt egy sorozatban. Szerelmek szövődtek, érzelmes szakításoknak volt a helyszíne, sok szép ruhának és cipőnek adott otthont, és még valakinek. De kinek?

filmlocation2

A helyes válasz: Carrie Bradshaw a Szex és New Yorkból

 

3.

Marshall Point világítótorony (és múzeum) Maine államban – bár alig pár pillanatra tűnik fel a filmben (sors) fordító szerepe van benne. Aki látta, biztos nem felejtette el, hogy ki futott ide.

filmlocation3

A helyes válasz: Forrest Gump

 

4.

A Timberline Lodge Oregonban. A szálloda Stanley Kubrick egy immár klasszikus horrortörténetének helyszíne volt – valójában persze nem folyik a lépcsőjén vér, és nem lakják baljós szellemek. De mi volt a klasszikus címe, amelyben mindez megtörtént?

filmlocation4

A helyes válasz: A Ragyogás – Shining, Stephen Kingtől

 

5.

Ez az igazán futurisztikus szálloda természetesen egy sci-fiben szerepel, amely nem is olyan régen készült, és lebilincselő cselekményével, no meg persze Jennifer Lawrence-szel mindenkit meghódított. Kik laktak az atlantai Marriot Marquisban?

filmlocation5

A helyes válasz: Az éhezők viadala 2 – Futótűzben szereplő kiválasztottak


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.