Elektronikus Beutazási Engedély (eTA) Kanadába!

Tetszik? Oszd meg:

2016. március 15-től kötelező érvénnyel bevezette Kanada is az Elektronikus Beutazási Engedélyt (electronic Travel Authorisation – eTA), hasonlóan az USA-hoz és Ausztráliához. Ez egyrészt megkönnyíti a beutazást, másrészt pedig az a célja, hogy kiszűrjék a nem kívánatos személyek beutazását.

Hasonlóan működik, mint az amerikai ESTA: egy elektronikus dokumentum a végeredménye, amit az utasnak fel kell tudni mutatni indulás előtt a reptéren. Ha nem rendelkezik a dokumentummal, a légitársaság megtagadja a beszállást!

Az eTA a kiállítástól számított 5 évig vagy az útlevél lejártáig érvényes, ami kifejezetten előnyös az ESTA 2 évéhez képest.

Mindenképpen ki kell váltani légi úton történő beutazás esetén, még akkor is, ha csak tranzit célból állunk meg Kanadában.

MORTON’S EXTRA: Ne feledd, a Niagara kirándulásainkhoz nem szükséges az eTA engedély kiváltása! Tapasztalt kolléganőink tudják, hogy ha Kanadát szárazföldi vagy vízi úton közelíti meg a csoport, akkor nem szükséges a belépési engedély, így eggyel kevesebb az elintéznivaló.

Segítünk az ügyintézésben! Keresd kollégáinkat emailben (sales@mortons.hu) vagy telefonon (06 1 808 9388)!


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.