Delfinúszás – egy életre szóló élmény

Tetszik? Oszd meg:

Ahogy idén, 2016-ban is több saját szervezésű utunk érinti majd Miamit (Miami utak itt: http://iranyusa.hu/csoportos-utak/floridai-kalandok, http://iranyusa.hu/csoportos-utak/keleti-part-varazsa-floridai-hosszabbitassal), ahol a csoportok legtöbbször meglátogatják a világhírű Miami Seaquariumot is. Ez az USA legrégibb tengeri akváriuma és amellett, hogy a látogatók megismerkedhetnek a tengerek és óceánok csodás és furcsa kreálmányaival, végig ámuldozhatnak egy gyilkos bálna vagy delfin showt, a 38 hektáros élménypark a Miami felhőkarcolók lábánál ennél még sokkal többet is kínál.

ÚSZNI LEHET A DELFINEKKEL!

fb 600x400_delfin2

A delfinúszás egy olyan élmény, amiben egyszer mindenkinek része kell, hogy legyen, ha megteheti! Ezek a vízi emlősök rendkívül intelligensek, magas szinten képesek kommunikálni egymással és ráadásul az emberszabásúakhoz hasonlóan, képes különböző eszközöket is használni.

A Miami Seaquariumban extra szolgáltatásként lehet választani az úszást a delfinekkel, melynek során testközelből ismerkedhetünk meg ezekkel a barátságos, felséges állatokkal. A program során megismertetnek a delfinek életével, szokásaival, rengeteg érdekességet mesélnek róluk, hogy a látogatók még jobban megismerhessék kedvenc állatfajukat. Ezután a vízben közelebbről is összebarátkozhatunk velük. A Dolphin Odyssey programra befizetőknek még arra is lehetőségük lesz, hogy a delfin uszonyába kapaszkodva szántsa a habokat. Ha ez nem elég, kezet rázhatunk vele, de akár puszit is ad!

Kollégáink bővebb felvilágosítást is szívesen adnak a programról a 06 1 808 9388-as telefonszámon vagy emailben a sales@mortons.hu –n.


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.