Tengerparti nyaralás a Balti-tengernél: Idén még ez is lehetséges

Tetszik? Oszd meg:

Az európai hőhullám a svéd erdőtüzeken kívül is produkál szokatlan jelenségeket: Az utóbbi hetekben Észak-Németországban és Észak-Lengyelországban is rekord hőség van, a Balti-tenger parti vizei az ilyenkor szokásos 17-19 fok helyett 24-27 fokig melegedtek.

balti-tenger utazas tengerpart nemetorszag lengyelorszag 2

Festői szépségű kisvárosokat találunk a partvidéken

A Lübeckhez közeli strandokon 24 fokos, a lengyel határnál található Ueckermündénél pedig inkább a dél-franciaországi Földközi-tengerre jellemző, 27 fokos a Balti-tenger hőmérséklete. A nagy meleg nem tesz jót a vízminőségnek és az élővilágnak sem, elindult az algásodás, ami miatt néhány strandot már le is kellett zártak a hatóságok.

A Morton’s utazási szakértői állnak rendelkezésre Messengeren vagy egyéb elérhetőségeinken, ha utazással, repüléssel, vagy esetleg szélsőséges helyi időjárással kapcsolatos kérdései lennének!

Németország és Lengyelország északi partvidéke csodás városokkal, gazdag történelemmel és általában enyhe időjárással várja az utazókat. Közúton néhány óra alatt elérhető Hamburg vagy Gdansk, a kompjáratoknak köszönhetően pedig Dánia, Norvégia és Svédország is elérhető távolságban vannak. Tökéletes roadtrip úti cél Európa kevésbé ismert, északi részén.

balti-tenger tengerpart nyaralás utazás németország észak-németország észak-európa

Ueckermünde tengerpartja Észak-Németországban, a lengyel határ közelében. Idén rekord látogatottságot mérnek.

Kifejezetten tengerparti nyaralást nem javaslunk Észak-Európába tervezni, azonban a következő években nyáron mindenképp vigyünk magunkkal fürdőfelszerelést! Mi lehet hűsítőbb, mint megmártózni tavakban vagy a tengerben egy-egy autós túra vagy városlátogatás szüneteiben?!

 


Egyéni utak esetén, legyen bármilyen fázisban a szervezés, nagy eséllyel tudunk olcsóbb, jobb ár-érték arányú megoldásokat mutatni, mint a nagy szállásfoglaló oldalak. Teszteljen le minket! Állunk rendelkezésre Messengeren egy gyors egyeztetésre.

Morton’s Travel utazási iroda az amerikai csoportos utak piacvezetője.


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.