Az oroszok inkább otthon maradnak a világbajnokság alatt

Tetszik? Oszd meg:

A Morton’s blogon rendszeresen fogunk közzétenni utazással, repüléssel és foglalással kapcsolatos hasznos anyagokat, gyorshíreket és érdekességeket.

saint-petersburg-873447_1920 

06.14-én, csütörtökön indult a 2018-as labdarúgó világbajnokság Oroszországban, mely során 32 nemzet csapata 11 orosz városban mérkőzik meg egymással. Egy ilyen horderejű világesemény természetesen turisták tömegeit vonzza az országba: a tavalyi év azonos időszakához képest a napokban 50,5%-os növekedés figyelhető meg a belépő turisták számában Oroszországban, akiknek regisztrált jegyek birtokában vízumra sincs szükségük.

 

A világbajnokság azonban nem csak a külföldieket mozgatja, az oroszok utazási kedvére is hatással van: 12,4%-kal kevesebben indulnak útnak tavaly ilyenkorhoz képest. A döntő július 15-ei időpontjához közeledve valószínűleg ez a szám még növekedni is fog. Ha ezen hír hallatára Önnek megmagyarázhatatlan vágya támadt utazni, állunk rendelkezésre bármilyen igénnyel Messengeren. Legyen bármilyen fázisban a szervezés, fogunk tudni olcsóbbat, jobb ár-érték arányú megoldásokat mutatni!

 


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.