Amerika legjobb fej pilótája

Tetszik? Oszd meg:

Egy amerikai pilóta pizzát rendelt 160 utasának, miután késett a Denverbe tartó járata. A Frontier Airlines járatát Washingtonból átirányították Cheyennebe, Wyomingba még hétfő éjjel, rossz időjárási körülmények miatt.

Az előrelátható több órás késés miatt a kapitány, Gerhard Bradner eldöntötte, hogy pizzát rendel. A pizzázó menedzsere, Andrew Ritchie éppen haza akarta küldeni a dolgozókat, amikor este 10-kor megrendelés érkezett 35 darab pizzára. “Miután letettem a telefont rögtön szóltam a srácoknak, hogy vissza kell jönniük.”

A fedélzeten tartózkodó 160 utas alig hitt a szemének, amikor a légiutas-kísérők egyenként osztogatták a pizzaszeleteket. Az egyik utas, Logan Torres feltöltött a Facebook-ra egy képet, amelyen éppen boldogan fogadják az utasok a pizzákat, valamint dícsérte a pilóta kedvességét. A történet nagyon hamar elterjedt az interneten, ezért Torres kihangsúlyozta: “Nem arról van szó, hogy milyen jó, hogy pizzát rendelt nekünk, hanem arról, hogy hogyan bánt azokkal, akikért felelősséggel tartozott. Elismerésre méltó, amit tett, és boldog vagyok, hogy mások is hallani fogják a történetet. Több ilyen kapitányra lenne szükségünk és akkor a világ egy jobb hely lenne.”

_____pizzapilota

Amikor a kapitányt arról kérdezték, hogy hogyan fizette ki a pizzákat, nem kívánt válaszolni. Egy denveri hírügynökségnek így nyilatkozott: “Ha a szükség úgy kívánja, akkor vigyázni kell a családra és vigyázni kell az utasokra is. Ők az én felelősségem alá tartoznak, amint fellépnek a fedélzetre, egészen addig, amíg el nem hagyják a repülőgépet.”


Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.