Amerika legjobb fej légikisasszonya

Tetszik? Oszd meg:

Judy Reid egyáltalán nem akart bekerülni a történelembe, csak éppen kedves volt valakivel úgy, hogy nem is ismerte. 
Miriam Thomas saját maga írta ki az esetét a Twitterre – innen értesült a világ az apró szívmelengető történetről. A kanadai nő munkaügyben utazott Vancouverből Kaliforniába. Odafelé a gépe végül csak Seattle-ig vitte, a kaliforniai Ontario helyett. Ott kellett töltenie az éjszakát. Másnap aztán eljutott Kaliforniába. Ezzel elsőre úgy látszott, rendben is van az ügy. Egészen addig, míg haza nem akart indulni, mert már a reptéren állt sorba, mikor kiderült, haza már nincs jegye. A társaság arra hivatkozva törölte, hogy odafelé felhasználta az árát azzal, hogy más járattal repült oda. Ebből hosszas vita kerekedett. Az álláspontok megmerevedtek.
Ekkor került a képbe Judy. Semmi köze nem volt a dologhoz, azon kívül, hogy hallotta a történetet. Odasétált Miriamhoz, és a kezébe nyomott egy Vancouverbe szóló jegyet. Mikor pedig Miriam megkérdezte, hogy mégis mivel tartozik, csak mosolygott és közölte, hogy semmivel. A nehéz helyzetbe került kanadai nő egyenesen le volt döbbenve, amikor egy szörnyű nap után az AlaskaAir alkalmazottja saját zsebéből fizette ki jegyét a hazaútra.
Judy csak ennyit tett hozzá: “Ha minden nap tennék valamit valakiért, kérés nélkül, akkor ez a világ csodás hely lenne. Egyszerűen szeretek adni dolgokat. És ha már tehetek valakiért valamit, akkor megteszem, mert jó, ha az embernek jól kezdődik a napja. Amúgy meg büszke vagyok arra, hogy kinek dolgozom és szeretem Alaszkát.” Hát ennyi.

Tetszik? Oszd meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.